Süslemek için;
1. Fırınınızı 180 derecede ısıtmaya başlayın.
2. Yumuşak tereyağını şekerlerle birlikte kabarana kadar çırpın.
3. İçine yumurtaları birer birer, bir yandan çırparak ekleyin. Vanilyayı da ekleyin.
4. Ayrı bir kasede un, kabartma tozu ve tuzu harmanlayın ve karışıma ekleyin. Ele yapışan cıvık bir hamur halini alana dek spatula ile karıştırın.
5. Tırtıklı (veya başka dilediğiniz bir çeşit) duy takılmış sıkma torbasına hamuru doldurun ve yağlı kağıt serilmiş fırın tepsisine aralıklarla sıkın.
6. Fırında 10-12 dakika kenarları hafif kızarıncaya dek pişirin. Fırından çıkıp ılınınca erimiş çikolata ve pasta süslerine batırın.
7. Buzdolabında çikolatası donana kadar bekletin.
Afiyet olsun...