Söke Profesyonel Katkılarıyla Gerçekleşen Michelin Yıldızlı Şefler Etkinliği!


Söke Profesyonel’in destekleriyle düzenlenen Michelin Yıldızlı Şefler Etkinliği’nde; Michelin yıldızlı şefler Joao Rodrigues, Diego Guerrero ve Paolo Griffa ile bir araya geldik. Gerçekleştirdiğimiz röportajlarda mutfak dehalarının deneyimlerini ve tutkularını keşfetme fırsatı yakaladık.


Söke Profesyonel Uluslararası Pastacılar Festivali’nde!


Ana sponsoru olduğumuz Uluslararası Pastacılar Festivali’nde iş ortağımız olan ustalarımız ve bayilerimiz ile bir araya geldik.  Panel kısmında Prof. Dr. Ceyhun Dizdarer’in “Unlu Mamullerin Fonksiyonel Gıda Olarak Geleceği” ile ilgili sunumu ise büyük ilgi gördü.


Sektöre yön veren yatırımlar ve yenilikler!


Söke, 2017 yılında tahıl çeşitlerini tam tane olarak öğütebilen, günlük 60 ton kapasiteli yeni bir değirmen kurdu. Bu son yatırımı ile buğday unu ile birlikte farklı tahıl unlarını da profesyonellerin beğenisine sundu.


Profesyoneller için çeşitlilik ve lezzet!


Söke, farklı üretim kabiliyetleri ile buğday unu çeşitleri ve farklı tahıl unu çeşitlerinden oluşan zengin ürün yelpazesi ile profesyonellere farklı seçenekler sunar.