Çevreye saygı ve topluma karşı güven anlayışını benimseyerek ürettiğimiz yüksek kalite ve değerde ürünler ile tüketicilerimize sağlıklı ve lezzetli beslenme imkanı sunarken, keyifli anların ve mutlu yaşamların hamurundaki vazgeçilmez marka olmak.
Dünyada en saygın değirmen teknolojisini geliştiren İsviçreli Bühler makinelerini ve teknolojisini kullanarak kurduğu 60 ton kapasiteye sahip ilk değirmeni ile ismini aldığı Söke’de üretime başladı.
Toplam günlük kapasiteyi 440 tona çıkaran ikinci değirmenini kurdu. Aynı yıl gerçekleştirdiği Türkiye’nin ilk endüstriyel paketleme hattı yatırımıyla fırıncılardan evlere kadar geniş bir kitleye ulaşarak hayatımızdaki lezzetlerin hamurunda daha çok yer almaya başladı.
Genel üretiminde otomasyona geçerek üretim kapasitesini günde 560 tona çıkaran Söke, %100 kapasite kullanımıyla Türkiye’nin önde gelen ilk 5 un fabrikasından biri unvanını kazandı.
Her zaman daha iyi bir çevre ve yaşam için, insanların hayatlarına sağlık ve lezzet getirmenin sorumluluğunun bilinciyle çalışmak var.
Ürettiğimiz her ürün hakkında tüketicilerimize en doğru bilgiyi vermek, üretim politikalarında daima şeffaflığı, yasalara ve iş etiği kurallarına uygunluğu desteklemek var.
Ankara’ da büyük bir yatırıma imza attı. İç Anadolu Bölgesi’nin en iyi kalitedeki buğdaylarının da işlendiği Ankara Fabrikası ile üretim kapasitesini üçe katlayarak günlük 1400 ton kapasiteye ulaştı. Bu son yatırımı ile ürünlerini daha fazla profesyonele ve tüketiciye ulaştırma imkanı buldu.
Bugün profesyonellerin ve tüketicilerin ihtiyaçlarına uygun olarak ürettiği farklı un çeşitleriyle Söke, Türkiye'nin her noktasında maharetli ve usta eller tarafından tercih edilmenin gururu ve büyük heyecanıyla sektörünün öncüsü olmaya devam ediyor. Çünkü 60 yıldır lezzetin hamurunda Söke var.