İnternet sitemizde deneyimlerinizi kişiselleştirmek amacıyla çerezler kullanılmakta olup, izin vermeniz halinde zorunlu çerezler haricindeki çerezlerle toplanan veriler işlenmekte ve tüm çerezler yurt dışında yerleşik altyapı tedarikçilerimize aktarılmaktadır.Reddet seçeneğine tıklamanız halinde tercih ve ilgi alanlarına yönelik maalesef sana özel bir deneyim sunamayacağız. Çerezler bakımından kişisel tercihlerinizi, seçeneklerde yer alan çerez ayarları kısmından yönetebilir, çerezlerle ilgili detaylı bilgiye buradan ulaşabilirsiniz:Çerez Politikası
Söke Profesyonel’in destekleriyle düzenlenen Michelin Yıldızlı Şefler Etkinliği’nde; Michelin yıldızlı şefler Joao Rodrigues, Diego Guerrero ve Paolo Griffa ile bir araya geldik. Gerçekleştirdiğimiz röportajlarda mutfak dehalarının deneyimlerini ve tutkularını keşfetme fırsatı yakaladık.
Ana sponsoru olduğumuz Uluslararası Pastacılar Festivali’nde iş ortağımız olan ustalarımız ve bayilerimiz ile bir araya geldik. Panel kısmında Prof. Dr. Ceyhun Dizdarer’in “Unlu Mamullerin Fonksiyonel Gıda Olarak Geleceği” ile ilgili sunumu ise büyük ilgi gördü.
Söke, 2017 yılında tahıl çeşitlerini tam tane olarak öğütebilen, günlük 60 ton kapasiteli yeni bir değirmen kurdu. Bu son yatırımı ile buğday unu ile birlikte farklı tahıl unlarını da profesyonellerin beğenisine sundu.
Söke, farklı üretim kabiliyetleri ile buğday unu çeşitleri ve farklı tahıl unu çeşitlerinden oluşan zengin ürün yelpazesi ile profesyonellere farklı seçenekler sunar.