60 Yıldır Lezzetin Hamurunda Söke Var
Yıllardır doğallığı ve lezzeti sizlerle buluşturmak için özenle seçtiğimiz buğdayları, el değmeden son teknoloji ile işleyip unun en doğal halini, her pakette en iyi kalitede, sizlerin maharetli ellerine teslim ediyoruz.
Söke Tam Buğday Unu, kepek ve rüşeym gibi buğdayın vitamin ve minarelce zengin olan kısımlarının buğdaydan ayrıştırılmadan dış kabuğu ile birlikte öğütülmesiyle elde edilir. İçeriğindeki yüksek kepek ve rüşeym miktarı ile doğal lif kaynağıdır.
Söke Tam Buğday Unu’nu kek, pasta, kurabiye, poğaça ve ekmek çeşitleri yapımında kullanabilirsiniz. Çünkü siz iyi bilirsiniz, lezzetin hamurunda Söke var.
İçindekiler:
Tam buğday unu (gluten), antioksidan (askorbik asit).
Enerji ve Besin Öğeleri |
100gr için |
100gr için RA* |
Enerji (kcal/kj) |
340/1428 |
17% |
Yağ (g) |
2,5 |
4% |
Doymuş Yağ (g) |
0,4 |
2% |
Karbonhidrat (g) |
72,2 |
28% |
Şekerler (g) |
0,4 |
0% |
Lif (g) |
10,7 |
43% |
Protein (g) |
13,2 |
26% |
Tuz (g) |
0,1 |
2% |
* Değerler ortalama bir yetişkinin Referans Alım Düzeyini belirtir. ( 8400kJ/2000 kcal )
Tuz içeriği, sadece gıdanın doğasında bulunan sodyumdan kaynaklanmaktadır.
Paketler
1 KG, 2 KG