60 Yıldır Lezzetin Hamurunda Söke Var
Yıllardır doğallığı ve lezzeti sizlerle buluşturmak için özenle seçtiğimiz buğdayları, el değmeden son teknoloji ile işleyip unun en doğal halini, her çuvalda en iyi kalitede, siz profesyonellerin usta ellerine teslim ediyoruz.
Söke Turkuazı Taş Fırın, yüksek protein ve düşük kül değerleri ile kuvvetli bir undur. Unlu mamul çeşitleri için idealdir. Çeşit ekmek yapımında kullanılabilir. Güçlü hamur yapısı ile hamurun işlemesi kolay, hacmi ve bıçak açması iyidir.
Söke Turkuazı Taş Fırın ile güzel renk alan, iyi bıçak açan, hacimli ve lezzetli ekmek çeşitleri ve çeşitli unlu mamuller yapabilirsiniz. Çünkü siz iyi bilirsiniz, lezzetin hamurunda Söke var.
İçindekiler:
Buğday unu (gluten), antioksidan (askorbik asit).
Maks. Kül: % 0,65 (Kuru maddede)
Min. Protein: % 12 (Kuru maddede)
Enerji ve Besin Öğeleri |
100gr için |
100gr için RA* |
Enerji (kcal/kj) |
362/1520 |
18% |
Yağ (g) |
1,4 |
2% |
Doymuş Yağ (g) |
0,2 |
1% |
Karbonhidrat (g) |
72,2 |
28% |
Şekerler (g) |
1,1 |
1% |
Lif (g) |
2,4 |
10% |
Protein (g) |
13,1 |
26% |
Tuz (g) |
0,1 |
2% |
* Değerler ortalama bir yetişkinin Referans Alım Düzeyini belirtir. ( 8400kJ/2000 kcal )
Tuz içeriği, sadece gıdanın doğasında bulunan sodyumdan kaynaklanmaktadır
Paketler
25 Kg Kraft Çuval, 25 Kg Naylon Çuval, 50 Kg Naylon Çuval